"УСМИХНИ СЕ "

"УСМИХНИ СЕ "
Усмивките не се чупят, но поправят счупени сърца. Ако искаш да развалиш деня на сърдития, дай му усмивка....

четвъртък, 14 октомври 2010 г.

Картичка за мама!

Днес решихме да се включим в предизвикателството на Малки картичкофурии, където темата е "Картичка за мама". Всички деца откликнаха на това емоционално и с  ентусиазъм ...Картичките станаха страхотни.....Всеки вложи своето виждане, умение за подбиране и подреждане на елементите - цветенца и листенца........Децата се справиха блестящо според мен.....




                                                                               





Струваше си да се потрудим -  наградата е много привлекателна ......един печат осигурен  от Двете елши

А ето и картичките на нашите "Усмивки":













































Ежко от печатчето е много сладичък и се надяваме един от нас да спечели, та да си го  имаме в групата ......ще стават още по красиви картички с него.....

 














4 коментара:

  1. Всички картички се конкурират по красота мили дечица от група " Усмивка". Искрено се надяваме да спечелите и все така да ни радвате с творчеството си! На вас поздрави от група " Мики Маус" - гр. Стара Загора, а на вашите госпожи прегръдки за желанието и ентусиазмът, който влагат в работата си!

    ОтговорИзтриване
  2. Скъпа Деляна, много сме радостни от факта, че надничаш при нас - това е много ценно за нас - един страхотен педагог от Стара Загора, със също така голям ентусиазъм и желание - да бъде наш гост! Отръщаме с огромна УСМИВКА на поздравите на група Мики Маус и я пращаме на всички Вас.
    Ще се радваме на все по чести контакти.....

    ОтговорИзтриване
  3. Bravo na vsi4ki deca,sazdali sa neveroiatna krasota.A zad vsi4ko tova stoi ogromnia trud i na tehnite gospoji.Pozdravlenia!

    ОтговорИзтриване