"УСМИХНИ СЕ "

"УСМИХНИ СЕ "
Усмивките не се чупят, но поправят счупени сърца. Ако искаш да развалиш деня на сърдития, дай му усмивка....

петък, 24 декември 2010 г.

Коледен купон с група Усмивка!

Дългоочакваният ден дойде! Най-после! Най-усмихнатите и послушни деца от група Усмивка най-накрая получиха това, за което бяха мечтали цяла година - коледното тържество и своите мечтани подаръци! И разбира се - те    са най-радостните и щастливи деца на земята.....!
От сутринта всички "малки усмивки" бяха в страхотно  предколедно настроение .......с трепет очакваха да дойде най-напред бате Илиян от театрална къща Усмивка и със неговото интересно и хубаво представление да посрещват Дядо Коледа!
Бате Илиян естествено дойде рано и сцената в новия ни салон придоби завършения си празничен вид..
От неговата театрална къща "Усмивка" получихме специално за нашата група Усмивка сборен диск с песни - чудесен подарък!
На гости на бяха г-жа Соня Стоянова - кмет на Чепинци и официални представители на фирма "Холсим", която дари чудесни и много играчки за децата и куп други неща.....
Благодарим!!!!!

Дядо Коледа донесе на всички деца желаните от тях подаръци - явно джуджетата са си свършили перфктно работата!







Почерпката послучай Коледа беше СТРАШНО "УСМИХНАТА"



Благодарности  на майката на Симона Василева - Юлия, която ни направи тази торта- изненада!
Благодарности и за майката на Ванеса Константинова - Емилия /председател на родителския актив/, която освен соковете, соленки, бонбони  и лакомства  беше намерила и  сладки "усмивки"....





След похапването .....купона и танцуването беше невероятен!

С нетърпение ще чакаме следващата Коледа......, защото Коледите са чудно хубаво нещо!

 

2 коментара:

  1. Eх, че голям купон е билоооо! Радвам се, че усмивките не са били помрачени! Явно децата са се трудили много през цялата година и са си заслужили подаръците! Но не разбрах - нали Дядо Коледа не подминал усмихнатите, добри и трудолюбиви като пчелички госпожи???Сигурно не - те заслужават поне целувка, нали?

    ОтговорИзтриване
  2. Благодарим ти , Деляна! Купона беше наистина невероятен! А ние също се надяваме и група Мики Маус да го е отпразнувала подобаващо! И сме сигурни .....като познаваме госпожите....! А дядо Коледа наистина не ни е подминал - ние всяка година пишем писма....и много слушаме!И получаваме най-прекрасните УСМИВКИ и целувки!

    ОтговорИзтриване